Русский
 
kzt

Ценность ручной роботы

23 Сен 2018
1


1. У кожного виробу є свій неповторний шарм, темперамент, душа, характер і історія. Любов до своєї роботи, творчості, тепло рук - все це робить виріб по-справжньому живим, наповненим енергією і образами.

2. Кожен виріб ексклюзивний. Виконання точної копії неможливо через особливості використовуваного матеріалу і творчого, живого підходу майстра.

3. При замовленні індивідуального виробу у Вас завжди є можливість поділитися своїми побажаннями, до яких уважно прислухаються і постараються виконати, щоб народилася дійсно неповторна річ, яка ідеально підходить саме для Вас.

4. Унікальний дизайн продукту може бути розроблений з вашою участю - склад використовуваних матеріалів, колір, візерунок, форма, а також упаковка - все це враховується при замовленні. Виріб може створюватися під певний інтер′єр приміщення, характер, стиль життя і образ людини.

5. Якість - на ній не економлять. У процесі створення виробу використовуються високоякісні, екологічно чисті матеріали, що пройшли ретельний відбір за складом, текстурою і надійністю.



6. Репутація і ім′я мають величезне значення - майстер не може дозволити собі створити неякісну річ.

7. Ретельно опрацьовуються всі деталі - колір, форма, обсяг, поєднання і супутні матеріали (фурнітура, камені, стрази, блискітки та інші). Не випадково Коко Шанель вважала за краще саме ручну працю.

8. Покупець має можливість в живу поспілкуватися з майстром, дізнатися його як людину, особистість і докладно розпитати про сам виріб, його характерні особливості і «чарівні» властивості.

9. Вас ніхто не «загіпнотизує» на придбання непотрібної речі - майстер відноситься до своїх виробів як до улюблених дітей, живих істот, яких можна передати тільки дійсно підходящій людині - справжньому власникові їх коханого дітища.

10. Час, що витрачається майстром на свою працю - безцінний. Величезний, багаторічний досвід, пошук і перевірка використовуваного матеріалу, вивчення незліченної кількості інформації, підвищення кваліфікації на тренінгах та майстер-класах, розробка авторського стилю і бренду і, звичайно ж, моменти Творчого Натхнення - вони не приходять на замовлення і в одну мить!



11. Вироби ручної роботи підходять людям абсолютно будь-якої вікової категорії, статі та соціального статусу - дітям і дорослим, чоловікам і жінкам, бізнесменам, домогосподаркам, соціальним працівникам та навіть практикуючим духовний шлях.

12. Виріб ручної роботи - це Відмінний Подарунок для людей і їх близьких, що володіють власним смаком, нестандартним, душевним підходом до життя, що цінують красу, унікальність, якість і затишок. Такий подарунок безсумнівно викличе море позитивних емоцій і вражень у Ваших друзів і рідних.






Комментарии
10 Ноя 2018, 14:45
Хочется сказать большое спасибо сайту,который поддерживает мастеров ручной работы.Я здесь недавно,но столько красивых по-настоящему вещей,собранных в одном месте никогда не видела.Это очень хорошо,что вот есть такой сайт и люди,которые делают нашу жизнь прекраснее!
0
0
Ответить
Добавить комментарий
Чтобы продолжить, пожалуйста Войдите в систему
Вернуться к началу