«ProMaisonShow» - 9 - 12 вересня 2015 р.

Адрес
Броварський проспект, 15
Киев
Ссылки
Контакты

ООО «Парус Экспо Медиа»
Тел. 38 (044) 484-68-91
e-mail: expo@pem.com.ua

Организатор
Свободный вход
9 Сен 2015 - 12 Сен 2015
Мероприятие закончилось
ID события:
1217273
#Выставки

Запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародній виставці подарунків і товарів для дому ProMaisonShow, виставкової компанії «Парус Експо Медіа», яка відбудеться 09-12 вересня в Міжнародному виставковому центрі. Виставка ProMaisonShow – це одна з провідних виставкових В2В заходів в індустрії атмосфери затишку. В ході проведення виставки для учасників і відвідувачів будуть створені максимально сприятливі умови для встановлення ділових контактів між виробниками, постачальниками і споживачами подарунків і товарів для дому.

До уваги відвідувачів в цьому сезоні будуть представлені останні інновації і тренди прийдешнього року, новинки подарунково-сувенірної продукції, останні колекції модних аксесуарів і прикрас, декоративні вироби зі скла та кераміки, картини і годинники, штучні квіти, свічки, домашній текстиль, посуд, предмети сервіровки столу, а також широкий асортимент товарів господарсько-побутового призначення. Серед учасників виставки, які вже підтвердили свою участь варто відзначити такі компанії як: VillaGrazia, «Скорпіо», «Декоратор», ShabbyLane, LiMaSo, «Орієнт Арт», «Аннаіс», «Актівтрейд», «Заморські подарунки», «Завод декоративної упаковки President», «Золотий Соверен», «Івма», «Світ подарунків», «Світ сувенірів», Sunopt, HomeUkraine, Elitebook, HolidayDecor, CandyLight, Glasstyle, Manna Ceramics, BeriVse, Blue Dolphin, Orbital, SigaGroup, BonaDi, декор-студія MONAVIS, «Гласс Трейд», «Карнавал Приколів», «Коза-Дереза», «Гардіан Плюс», «Ваостудіо», «Хороший смак», «Талко», «Тутто Бене», «Лапріда», «Купола», «Лоза і Кераміка», ПП Костинюк, «Квазар», «Юзва», «Блиск -9» і це не повний перелік експонентів. Крім цього – власні дизайнерські рішення і втілення творчих ідей продемонструють провідні декоратори, художники, дизайнери, флористи, майстри народного промислу.

Однією з яскравих подій виставки стане 8-й Всеукраїнський конкурс флористичних інтер′єрних об′єктів «Акценти осені», який традиційно проходить в рамках виставки в осінній сезон. Конкурс дозволить молодим і талановитим флористам продемонструвати свої навички і потенціал, втілити в життя творчі плани і задуми. Конкурсанти представлять на суд відвідувачів флористичні інтер′єрні об′єкти на осінню тематику і поборються за Головний приз – поїздку на виставку Christmasworld (Німеччина).

Одночасно в ці дати відбудеться V Міжнародна виставка новорічної продукції Christmas Trade Show – головна професійна подія в Україні для всіх хто пов′язаний з «індустрією свята». Учасники запропонують оптовим і роздрібним операторам ринку головні новорічні тренди майбутнього сезону, нові колекції штучних ялинок, мішури, гірлянд, новорічних іграшок та подарунків, святкового декору та багато іншого.

Традиційно, в рамках виставки Christmas Trade Show відбудеться ХІТ-ПАРАД новорічних ялинок і народні вибори найкращої ялинки року. Креативні можливості в оформленні Новорічних красунь продемонструють дизайнери, декоратори, оформлювачі, виробники і постачальники новорічних товарів.

Для професійної аудиторії в рамках виставки пройдуть відкриті практичні семінари, майстер-класи та тренінги. Ставши учасником ділової програми, ви отримаєте можливість не лише послухати виступи провідних експертів галузі, але й обмінятися досвідом з колегами, обговорити проблеми та шляхи їх вирішення, встановити перспективні ділові контакти, а також отримати практичні рекомендації з розвитку бізнесу та залучення клієнтів.

Щодня на Центральній сцені проходитимуть майстер-класи, шоу-покази та презентації провідних дизайнерів, декораторів, флористів, майстрів декоративно-прикладного мистецтва, відвідавши які, ви зможете не тільки творчо відпочити, а й почерпнути для себе масу корисної інформації.

Протягом чотирьох днів роботи виставки ви станете безпосередніми учасниками контакт-діалогу між вітчизняними та іноземними виробниками, фахівцями та споживачами подарунково-сувенірної продукції та товарів для дому, що дасть можливість оцінити стан ринку, обговорити найбільш актуальні проблеми, обмінятися досвідом, налагодити ділові контакти та намітити шляхи спільної роботи.

Місце проведення:
Міжнародний виставковий центр, павільйон № 1, Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна».

Карта проезда
Вернуться к началу